​Troværdig samarbejdspartener

VVS-arbejde til erhverv: Vi er specialister i boligforeningsopgaver

Hos NIMVVS ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for VVS-arbejde til erhverv, og vi henvender os særligt til større boligforeninger med 50 lejligheder eller flere.

 
Vores virksomhed er selv beliggende i Hedehusene, men vi kører gerne ud til kunder i det meste af Storkøbenhavn. Her kan vi varetage alle former for VVS-arbejde til erhverv, hvis der for eksempel er noget galt med faldstammer eller afløb, eller hvis det er blevet tid til at få udskiftet køkken eller bad i lejlighederne.

 
Kontakt os og hør mere om vores VVS-arbejde til erhverv

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig og din boligforening med det VVS-arbejde, I skal have udført, eller har du nogle spørgsmål omkring vores kompetencer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på.

 
I så fald kommer vi gerne ud til en uforpligtende besigtigelse af opgaven og tager en snak med dig om dine ønsker og forventninger. På baggrund af dette besøg udarbejder vi efterfølgende et skræddersyet tilbud.

 
Vi henvender os som nævnt hovedsageligt til større boligforeninger med 50 lejligheder eller flere, og vi har dermed også kompetencerne til at servicere de mange forskellige lejligheder. Fra vores base i Hedehusene kører vi ud over det meste af Storkøbenhavn for at varetage forskellige former for VVS-arbejde for boligforeninger.

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Derfor bør du vælge NIM VVS

Der er flere gode grunde til, hvor du netop skal vælge NIM VVS. Læs om vores kompetencer
​her på siden eller kontakt os ​hvis du skal bruge en VVS'er til en konkret opgave.

Firmaoplysninger

NIMVVS ApS

​​Guldalderen 13, 2640 Hedehusene

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 30246543

​Kontaktoplysninger

Telefon: 5020 6475

E-mail: info@nimvvs.dk

Om firmaet

Langt det meste vvs-arbejde kræver en autoriseret vvs-installatør. Med NIM VVS får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har stor erfaring inden for faget.