​Troværdig samarbejdspartener

VVS-arbejde til private udføres med stor erfaring

Har du problemer med boligens vandinstallationer? Har du brug for professionel hjælp til udskiftning af armaturer på badeværelset eller i køkkenet? Eller leder du efter hjælp til en helt anden form for VVS-arbejde? Ser du kommet til det rette firma.

Hos NIMVVS ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for VVS-arbejde til private, som har brug for reparation eller service af deres installationer. Vi holder selv til i Hedehusene, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i det meste af Storkøbenhavn. Har du derfor en opgave til os inden for dette område, hører vi meget gerne fra dig.

Vi sørger for korrekt og veludført VVS-arbejde til private

Det er vigtigt, at dit VVS-arbejde bliver udført korrekt, så du kan undgå utætheder og brud. Det kan i værste fald forårsage skader på øvrige bygningsdele, som kan være dyre at udbedre. Når du vælger at lade os hos NIMVVS ApS varetage din opgave, kan du således altid være sikker på, at arbejdet bliver udført grundigt og korrekt, så du undgår problemer efterfølgende.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du brug for vores service i forbindelse med VVS-arbejde til private? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne en tur ud forbi din adresse, uanset om du bor i Hedehusene eller et andet sted i Storkøbenhavn.

​​

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Derfor bør du vælge NIM VVS

Der er flere gode grunde til, hvor du netop skal vælge NIM VVS. Læs om vores kompetencer
​her på siden eller kontakt os ​hvis du skal bruge en VVS'er til en konkret opgave.

Firmaoplysninger

NIMVVS ApS

​​Guldalderen 13, 2640 Hedehusene

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 30246543

​Kontaktoplysninger

Telefon: 5020 6475

E-mail: info@nimvvs.dk

Om firmaet

Langt det meste vvs-arbejde kræver en autoriseret vvs-installatør. Med NIM VVS får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har stor erfaring inden for faget.